E-SHOP σε 5 ημέρες

Image

49studio "Μένει Σπίτι" άλλα συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες της με ανέπαφη επικοινωνία

Αρχικά η ομάδα της 49studio σας εύχεται καλό κουράγιο και υπομονή στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας.

Μένουμε σπίτι και σπάμε την αλυσίδα της Πανδημίας.

Η εταιρία μας έχει πάψει να λειτουργεί την φυσική της έδρα από την Τετάρτη 18/3/2020.
Ωστόσο προετοιμάστηκε τεχνολογικά για μετάβαση στην ανέπαφη και απομακρυσμένη επικοινωνία.
Με την παύση των υπηρεσιών σχεδιασμού και εκτύπωσης συγκεντρώνει το δυναμικό της στην κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων (internet marketing) και επιστρέφει δυναμικά με εργασία από το σπίτι.

Αντιλαμβανόμαστε την επαγγελματική σας ανησυχία ειδικά για τους επιτηδευματίες του λιανεμπορίου και προβαίνουμε στις εξής ενέργειες.

1 - Προσαρμόζουμε το χρόνο κατασκευής e-shop στον ελάχιστο δυνατό (5 εργάσιμες ημέρες) για να σας δώσουμε την δυνατότητα να ενεργοποιηθείτε ξανά επαγγελματικά, όχι στη φυσική αλλά στην διαδικτυακή αγορά

2 - Μειώνει το κόστος κατασκευής eshop στο μισό, από 1800€ στα 900€, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε οικονομικά στην νέα σας αναγκαστική επένδυση.

3 - Έχει προβλέψει για την άμεση ενεργοποίηση των online συναλλαγών σας με πιστωτική κάρτα σε συνεργασία με την viva wallet μέσα σε 24 ώρες.

4 - Με το πέρας της κατασκευής του δυναμισμού του e-shop σας παρέχει online σεμινάριο διαχείρισης του ιστότοπου  για να περάσετε τα προϊόντα σας.

5 - After sale δωρεάν τηλεφωνικό support καθημερινά για όλες σας τις απορίες για 2 ολόκληρους μήνες

 

Τι περιλαμβάνει η προσφορά

Δυναμική ιστοσελίδα Πώλησης Προϊόντων online shop (CMS backed για διαχείριση ιστοσελίδας από τον πελάτη).
Full responsive design (αυτόματη προσαρμογή ιστοσελίδας σε tablets και κινητα)
Σχεδιασμός και εφαρμογή template σύμφωνα με τις οδηγίες σας. (η εμφάνιση της σελίδα σας σύμφωνα με τις οδηγίες σας)
Γραφιστικές εργασίες για τις ανάγκες παρουσίασης υπηρεσιών και προϊόντων στην ιστοσελίδα.
Γραφιστική προσαρμογή λογότυπου για τις ανάγκες του ιστότοπου. (δεν περιλαμβάνει σχεδιασμό λογότυπου αν αυτό δεν υπάρχει)

Ανάπτυξη όλον τον κατηγοριών και υποκατηγοριών της επιχείρησης σας έτοιμες για καταχώρηση προϊόντων όσες και αν είναι αυτές

Πλήρης μηχανισμός διαχείρισης κόστους αποστολής με τις τιμές της συνεργαζόμενης με την επιχείρηση σας courier, όπως και ολοκληρωμένο σύστημα μεθόδων πληρωμής αντικαταβολής ή πιστωτικής κάρτας σε συνεργασία με την viva wallet

Καταχώρηση κειμένων & φωτογραφιών στην fronpage σύμφωνα με τις οδηγίες σας.
Φόρμα επικοινωνίας & εφαρμογή κουμπιών με σύνδεση στα social media
Προετοιμασία SEO - SEF εσωτερικά URL (Search engine friendly URL)

2 ώρες Εκμάθησης διαχείρισης του e shop σας με τηλεδιάσκεψη.

After sale δωρεάν τηλεφωνικό support καθημερινά (απο Δευτέρα μέχρι Παρασκευή απο τις 10:00 μέχρι της 17:00) για όλες σας τις απορίες για 2 ολόκληρους μήνες.

Φιλοξενία ιστοσελίδας σε χώρο 1GΒ (1000mb) για το τρέχων έτος χωρίς ετήσιο ή μηνιαίο όριο επισκεπτών.

Δημιουργία έως πέντε (5) λογαριασμούς e-mail (pop3) με μορφή This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Απομακρυσμένη διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (webmail) για πρόσβαση στα εταιρικά e-mail από παντού στον κόσμο

Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας διαθέσιμα 24/24 μέσω internet με αξιόπιστα αποτελέσματα (Google Αnalytics, Webalizer, AWstats).

Κόστος από 1800€ με 900€

(δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%)


10 Βήματα για το πώς δημιουργούμε τις Ιστοσελίδες

Βήμα 1 || καταχώρηση domain

Το πρώτο πράγμα που χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα είναι το όνομα που θα κρεμάσουμε κάτω από αυτό όλο το website. Το όνομα αυτό ονομάζεται το bomain και έχει τη μορφή www.onoma.gr.

Ελέγχουμε τη διαθεσιμότητα και καταχωρούμε το διαθέσιμο domain στα στοιχεία της εταιρείας σας. Εάν έχετε ένα ήδη καταχωρημένο domain γίνεται μεταφορά από τον προηγούμενο καταχωρητή χωρίς κανένα κόστος.

Η πρωτοβουλία μας αυτή δεν μπορεί να έχει μεγάλη διάρκεια. Φυσικά αυτό θα εξαρτηθεί από την ζήτηση που θα έχει αυτή μας η προσφορά. Έτσι δεν μπορούμε να ορίσουμε ημερομηνία λήξης όσο δεν έχουμε στοιχεία υπολογισμού αυτής όπως είναι ο όγκος εργασίας και το χρονικό διάστημα της Καραντίνας.

Θα τηρήσουμε σειρά προτεραιότητας και θα ανακοινώσουμε την παύση ή την λήξη της προσφοράς ανάλογα με την ζήτηση.

Οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση αυτής της "έκτακτης" υπηρεσίας με express ολοκλήρωση του project παρακαλώ όπως μας αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας έτσι ώστε να μπορούμε να κρατήσουμε την σειρά προτεραιότητας με την ώρα αποστολής του email

Συμπλήρωσε τα στοιχειά στην παρακάτω φόρμα ή επικοινωνίστε στο 2106930551 για ένα ραντεβού εντελώς δωρεάν (και με video κλήση)
Please type your full name.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

Στο πεδίο αυτό γράψτε μας τι προϊόντα θα εμπορεύεστε και οτιδήποτε άλλο εσείς επιθυμείτε.

Captcha
Refresh Invalid Input

Γράψε το νούμερο που βλέπεις στην εικόνα. Aπόδειξε ότι δεν είσαι ROBOT

Connect